Reitti: Seuraa Kontionpolkuja!

Juoksemme Kontiolahden kunnan huoltamilla poluilla. 

Jaama Run 6.6.2021 sarjat ja reitit

Reitti

Startti

Hinta

Osallistujakatto

Sarjat

5 km

11.00

15 €

50 hlöä

N/M15, N/M

12 km

11.15

20 €

50 hlöä

N/M15, N/M

24 km

11.30

25 €

50 hlöä

N/M

  • Tapahtuman reitit kulkevat pääosin yleisillä, Kontiolahden kunnan huoltamilla Kontionpolut -verkoston poluilla. Muiden polkijuoksuun suunnattujen reittien tavoin tapahtuman reiteillä voi olla esimerkiksi kantoja, kiviä, juuria, mutaa, vesilammikoita ja liukkaita kohtia. 
  • Tapahtumaan osallistuvien lisäksi reiteillä voi liikkua samaan aikaan muitakin ulkoilijoita >> noudata varovaisuutta kohtaamistilanteissa ja ota muut reitillä liikkujat huomioon. 
  • Koronarajoitteiden takia reitin varrella ei ole järjestäjän tuottamaa juoma-/energiahuoltoa. Osallistujat voivat kantaa omia juomiaan juomarepussa tai juomapulloissa. Osallistujat voivat jättää kierroksen lopussa odottavalle lähtö-/maalialueella ja siellä osoitetulle pisteelle selkeästi merkittyjä omia eväitään (jotta osallistuja itse ja muut osallistujat tunnistavat ne helposti). Oma huolto reitin varrella on myös sallittu.   

Lataa 12 km (1 kierros) GPX!

12 ja 24 km reitit juostaan samalla reitillä: 12 km yhden kierroksen ja 24 km kahden kierroksen taktiikalla. 5 km reittijäljen pyrimme saamaan gpx-tiedostona jakoon vielä ennen tapahtumaa. 

Jaama Run 6.6.2021 reittikartta