Digitoimisto atFlow on tekijä

Jaama Events -sivuston takana 

Digitoimisto atFlow

Yli 10 vuotta digiä

Olemme toimineet parempien verkkoratkaisujen puolesta jo 12 vuotta. Siinä ajassa porukkamme on kasvanut yli 20 hengen taitavaksi digiammattilaisten tiimiksi. Fyysinen sijaintimme on Joensuu, mutta palvelemme asiakkaitamme ja kumppaneitamme ympäri Suomen.

Intohimonamme parhaat verkkopalvelut

Sekä kotimaisen että kansainvälisen verkkokaupan edellytykset ovat meille tuttuja. Meiltä löytyy myös erityislaatuista osaamista ja työkalut matkailun verkkopalveluihin. Hallitsemme digitaalisen liiketoiminnan prosessit ja tiedämme ratkaisut tiedonhallinnan tyypillisiin ongelmiin. Ymmärrämme huippuluokan suorituskyvyn, luotettavuuden ja tietoturvan tärkeyden, jotka myös takaamme palveluihimme. Meillä on saatavilla monipuolista osaamista:

  • konseptointi ja suunnittelu
  • visuaaliset työt verkkosivu ja -kauppa suunnittelussa sekä logo- ja ilmesuunnittelu
  • tekniset työt
  • palvelinylläpito
  • julkaisun tarvittavat tekniset ja viestinnälliset toimenpiteet sekä verkkopalvelun lanseerausmarkkinointi
  • digimarkkinoinnin palvelut
  • analytiikkapalvelut
  • räätälöinti ja jatkokehitys
  • integraatioiden toteutus
  • koulutukset

Käytössämme olevat verkkoalustat

Palveluissamme luotamme Dataflow Platform- ja WordPress-alustoihin sekä visuaalisesti että teknisesti ammattitaitoiseen tiimiimme. Dataflow Platform on meidän itse kehittämämme verkkojulkaisualusta, jota olemme kehittäneet sen nykyiseen muotoonsa koko toimintamme ajan. Oma alusta tuo meille sekä asiakkaillemme varmuutta ja erityislaatuisia mahdollisuuksia. Kun ostat meiltä verkkosivuston tai verkkokaupan, palvelumme kattaa sen elinkaaren aina perustamisesta ylläpitoon turvallisella palvelinjärjestelmällä.

Huomaavainen ja asiantunteva kumppani

Emme ole pelkästään asiantuntevia ja kokeneita työssämme, vaan myös älyttömän mukava porukka ja meidän kanssa on kiva tehdä töitä. Näin kertovat niin asiakkaamme, kuin jokainen työpaikkamme tekijä toinen toisistaan. Unelmamme on tehdä atFlow’sta paras paikka olla töissä, työskennellä tyytyväisten asiakkaiden kanssa ja tehdä verkkototeutuksia, joita asiakkaamme ilolla käyttävät ja joiden takana me voimme ylpeästi seistä. Tähän tavoitteeseen pyrimme välittämällä aidosti toisistamme sekä asiakkaidemme ja kumppaneidemme menestymisestä. Toimimme myös yhteistyökumppanina muiden yritysten, pääasiassa mainostoimistojen kanssa tarjoten palveluita molemmin suuntaisesti.

 

Toimintaamme ohjaavat arvot

Laadukkuus ja kestävyys

Teemme töitä kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen ja toteutuksien puolesta. Panostamme asiakkaallemme lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamiseen, tuotteiden kehittämiseen ja hiottuun myyntiprosessiin, jotka yhdessä rakentavat välittävää ja kestävää kumppanuutta. Kestävät ja laadukkaat ratkaisut vaativat työtä ja aikaa hioutuakseen timanteiksi ja sen tavoittelu on meille pitkäaikaisen kumppanuuden tavoite.

Suunnitelmallisuus

Suunnitelmallisuus rakentaa vakautta ja varmuutta tekemiseen ja toteutukseen, nyt sekä tulevaisuudessa. Suunnitelmallisuus ei ole vain varmuutta ja selkeyttä toiminnassamme, vaan se merkitsee myös mahdollisuutta monipuolisen osaamisen tarjoamiseen, riittävään resurssointiin ja asiakaslähtöiseen palveluiden, tuotteiden ja prosessien kehittämiseen.

Avoimuus ja välittäminen

Työmme pohjana toimii välittäminen työstämme, työtovereistamme ja etenkin asiakkaasta. Tehtävänämme on oppia tuntemaan sinut ja liiketoimintasi ja toimia yhdessä määrätietoisesti, onnistumisia tavoitellen. Välitämme aidosti siitä että tarjoamme oikeat palvelut ja tuotteet jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja pidämme huolta pitkäkestoisesti. Olemme kumppani, joka toimii avoimesti, tasa-arvoisesti ja luotettavasti liiketoimintasi hyväksi. 

Hyvinvoiva henkilöstö

Hyvinvoiva henkilöstö muodostaa yrityksemme perustan. Välittäminen ja huomaavaisuus näkyvät työilmapiirissämme yhtenäisyytenä ja sitä haluamme välittää myös toteutuksissamme. Työntekijöiden tyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti ja kehitetään sen mukaan. Kannustamme toinen toisiamme hyvinvointia edistäviin elintapoihin ja jokaista rohkaistaan kouluttautumaan ja kehittymään. Teemme paljon asioita yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla ja kannamme yhdessä sekä ylpeyden e

Tuletko mukaan kumppaniksi?

Jotta saamme rakennettua vieläkin paremman tapahtuman, etsimme uusia kumppanuuksia. Jos kumppanuus kiinnostaa, soita tai mailaa ja kerro kiinnostuksestasi, niin lähdetään rakentamaan kumpaistakin kiinnostavaa kumppanuutta.