01.07.2021

Jaama Winter 2022 tammikuussa, Jaama MTB ja Jaama Run kesäkuussa   

Vuonna 2022 Kontiolahden ampumahiihtostadionilla ja Kontionpolut-reiteillä järjestettävien maastopyörä- ja polkujuoksutapahtumien sarja alkaa talvisella Jaama Winter –tapahtumalla jo tammikuussa.  
Kuva tulossa

Kontiolahti Outdoorin tiedote 1.7.2021 

Maaliskuussa 2020 ensimmäistä kertaa järjestetty Jaama Winter –viikonloppu koostuu myös ensi talvena maastopyöräilypäivästä ja juoksupäivästä. Ajankohta kuitenkin muuttuu maaliskuulta vuoden alkuun. Uudet päivät ovat 8.-9. tammikuuta.  

Ajankohdan vaihdoksen taustalla ovat ampumahiihdon maailmancupin muuttuneet aikataulut, joiden myötä Kontiolahden maailmancup-tapahtuma järjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa.  

—Maailmancupin rakentamis- ja purkutöiden aikana muita tapahtumia ei voi stadionilla järjestää. Muitakaan tyhjiä viikonloppuja ei talven tapahtumakalenterissa ollut ennen huhtikuuta. Vaihtoehtona olisi ollut siirtää Jaama Winteriä vuodella, mutta saimme maaliskuussa järjestetystä ensimmäisestä tapahtumasta osallistujilta hyvää palautetta ja halusimme tarjota sen myös ensi talvena, sanoo Kontiolahti Outdoorin toimitusjohtaja Kimmo Turunen

Pohjois-Karjalassa kahden pyöräilytapahtuman viikonloppu kesäkuussa

Polkujuoksutapahtuma Jaama Run pidetään lauantaina 11. kesäkuuta ja maastopyörätapahtuma Jaama MTB seuraavana päivänä 12. kesäkuuta.  

Rääkkylässä, Kiteellä ja Tohmajärvellä poljettava Tour de Karelianpolut -maastopyöräilytapahtuma järjestetään lauantaina 11.6. Peräkkäisinä päivinä järjestettävät Tour de Karelianpolut ja Jaama MTB muodostavat yhdessä cup-muotoisen kokonaisuuden. 

—Näin Pohjois-Karjalassa on tarjolla todellinen maastopyörätapahtumien viikonloppu kesäkuussa. Toivomme, että monipuolinen tarjonta tuo maakuntaan harrastajia ja osallistujia pidemmänkin matkan päästä, Turunen sanoo.  

---

INFO: JAAMA WINTER, JAAMA RUN JA JAAMA MTB 2022 

Kaikkien tapahtumien kotisivut: jaamaevents.com  

Jaama Winter 8.-9.1.2022 

  • Lauantaina 8.1. maastopyöräilyä Kontionpolkujen talvireiteillä. Sarjat/reitit ilmoitetaan myöhemmin.   
  • Sunnuntaina 9.1. juoksua Kontionpolkujen talvireiteillä. Sarjat/reitit ilmoitetaan myöhemmin.   
  • Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran talvella 2021. Osallistujapalautteesta saatu kouluarvosana 9. 

Jaama Run 11.6.2022 

  • Sarjat/reitit ilmoitetaan myöhemmin.   
  • Vuoden 2021 osallistujapalautteesta saatu kouluarvosana 9-.    

Jaama MTB 12.6.2022 

  • Sarjat/reitit ilmoitetaan myöhemmin.   
  • Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2021. Osallistujapalautteesta saatu kouluarvosana 9-.