Reitti: Seuraa Kontionpolkuja!

Pyöräilemme Kontiolahden kunnan huoltamilla poluilla. 

Jaama MTB 5.6.2021 sarjat ja reitit (muutokset mahdollisia)

Reitti

Startti

Hinta

Osallistujakatto

Sarjat

24 km

11.00

40 €

50 hlöä

N/M15, N/M, ebike

46 km

11.45

45 €

50 hlöä

N/M15, N/M, ebike

68 km

12.30

50 €

50 hlöä

N/M, ebike

  • Tapahtuman reitit kulkevat pääosin yleisillä, Kontiolahden kunnan huoltamilla Kontionpolut -verkoston poluilla. Muiden maastopyöräilyyn suunnattujen reittien tavoin tapahtuman reiteillä voi olla esimerkiksi kantoja, kiviä, juuria, mutaa, vesilammikoita ja liukkaita kohtia. 
  • Tapahtumaan osallistuvien lisäksi reiteillä voi liikkua samaan aikaan muitakin ulkoilijoita >> noudata varovaisuutta kohtaamistilanteissa ja ota muut reitillä liikkujat huomioon. 
  • Koronarajoitteiden takia reitin varrella ei ole järjestäjän tuottamaa juoma-/energiahuoltoa. Osallistujat voivat kantaa omia juomiaan juomarepussa tai juomapulloissa. Osallistujat voivat jättää kierroksen lopussa odottavalle lähtö-/maalialueella ja siellä osoitetulle pisteelle selkeästi merkittyjä omia eväitään (jotta osallistuja itse ja muut osallistujat tunnistavat ne helposti). Oma huolto reitin varrella on myös sallittu.      

Lataa I kierroksen reittijälki 24 km GPX!

Lataa gpx-jälki startista ensimmäisen kierroksen loppuun. Ensimmäisen kierroksen reitti eroaa alkuosaltaan toisesta (46 km/68 km) ja kolmannesta kierroksesta (68 km).  

LATAA II/III KIERROKSEN REITTIJÄLKI 22 KM GPX!

Lataa toisen kierroksen (46 km / 68 km) ja kolmannen kierroksen (68 km) gpx-jälki. Toisen ja kolmannen kierroksen reitti eroaa ensimmäisen kierroksen reitistä alkuosan osalta.

Jaama MTB 5.6.2021 reittikartta

Kaikkien sarjojen osallistujat kiertävät samaa lenkkiä: 24 km osallistujat yhden kierroksen, 46 km osallistujat kaksi ja 68 km osallistujat kolme kertaa.