Reitti: Seuraa Kontionpolkuja!

Juoksemme ja pyöräilemme Kontiolahden kunnan huoltamilla poluilla. 

Jaama Winter 2023: Reitit

  • Tapahtuman reitit kulkevat pääosin yleisillä, Kontiolahden kunnan huoltamilla Kontionpolut -verkoston talvipoluilla ja paikoin myös maastohiihtouralla >> tapahtumaan osallistuvien lisäksi reiteillä voi liikkua muitakin ulkoilijoita >> noudattakaa varovaisuutta kohtaamistilanteissa ja ottakaa muut reitillä liikkujat huomioon. 
  • Osallistujat kiertävät samaa lenkkiä, 10 km sarjassa yhden kerran, 20 km sarjassa kaksi ja 40 km sarjassa neljä kertaa.  
  • Juoksu- ja pyöräilymahdollisuus reittikartalle (alla) merkityillä maastohiihtouran osuuksilla on käytössä vain tapahtuman aikaan, ei ennen tapahtumaa eikä sen jälkeen.  
  • Osallistuja vastaa siitä, että noudattaa varovaisuutta teiden ylityksissä ja väistää mahdollista muuta tieliikennettä.  

Kiinnostaako kulkea talvipoluilla jo ennen tapahtumaa? Voit tarkastaa Kontiolahden, Joensuun ja Liperin talvipolkujen huoltotilanteen klikkaamalla oranssia laatikkoa. Kontionpolkujen talvireitti on kartalla näkyvistä kolmesta kohteesta itäisin/pohjoisin. 

Kulku stadionilla

Jaama Winterin osallistujat kulkevat punaista reittiä latu-uran reunassa. Lähtö-/maalialueelle tuodaan pöytä, johon osallistujat voivat tuoda omia termos- ja muita pullojansa sekä muuta tapahtuman aikana käytettävää energiatäydennystä. Huom! Merkitsethän pullot ja muut tavarasi selvästi omalla nimelläsi, jotta omistajasta ei ole epäselvyyttä.